Livet med kokvrå

Idag är första dagen på det här året. Vad passar då inte bättre än att försöka ta upp bloggandet igen?

Sedan sist har det hänt en hel del. Jag har blivit Örebroare och har därmed halverat min boendeyta, från en fräsch trea till en minimalisk (men söt) studentlägenhet på två rum med kokvrå. Jag, som är stormförtjust i att pyssla i köket, var mycket skeptisk till livet med kokvrå. På visningen av lägenheten var min första spontana tanke: ALDRIG. I. LIVET.
Bara tanken på att ha en:

  1. spis med storleken av en micro som..
  2. endast har 2 plattor som…
  3. inte fungerar samtidigt som ugnen… kändes tungt.

Jag tog mig dock samman och tänkte till lite och efter många om och men flyttade vi faktiskt in. Livet med kokvrå slår högre än jag kunnat ana. Den katastrof jag väntat mig har ännu inte kommit och ett litet lugn infann sig efter första bullbaket som blev lyckat trots förutsättningarna..
Numer kräver matlagningen mer organisation men jag har valt att se det mer som en utmaning än ett problem.
Allt går bara man vill tillräckligt mycket! Något att komma ihåg inför det nya året 🙂

Tänkte bjuda på lite bilder från vårt krypin för er som är nyfikna 🙂

2 kommentarer till “Livet med kokvrå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *