När livet stannar

Nu var det ett tag sen jag skrev några rader här igen. Tänkte titta in och skicka med er lite fina citat från en bok jag nyligen läst: När livet stannar av Malin Sävstam. En, som hon själv skriver,

”otvättad, sann berättelse om de värsta åren jag någonsin kommer uppleva.”

I boken får läsaren följa med till Thailand och läsa om hur det gick till när författaren förlorar sin man och två av sina tre barn i Tsunamin. Boken lämnar inte någon oberörd och man får läsa om allt från bottenlös sorg och smärta till hur livet kan återfå mening.

Jag grät mig igenom större delen av boken och kan trots det bara rekommendera er andra att läsa den. Den är brutal men skickar ändå med många fina budskap mitt i all sorg. Jag tror att detta är en bok som alla har något att lära av 🙂

”Glöm inte att livet är alla dessa nu som staplas ovanpå varandra. Varje minut, timma, dag, månad och år. Livet är inte sedan. Livet pågår hela tiden och livet är nu.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *